po pierwsze, jak zaczynasz trening po przerwie powinieneś nie robią takim samym ciężarem jak przed przerwa, powinieneś spokojnie przez pierwsze 2 tygodnie zaczaa
Tak wiem doskonale, że na poczatku powienienem powoli rozgrzewać sie i nie przesadzać z obciażeniem.
podczas ćwiczen mięśnie wype3niaja sie krwią dlatego są powiększone kilka dni
Wiem też, że podczas treningu mięśnie wype3niaja sie krwią i są opuchnięte ale wczesniej po przerwach nie miałem tak, że opuchlizna utrzymywa3a sie d3uzej niż 1 godzin wiec sie zdziwi3em.
a opuchlizna pewnie jest dlatego że ćwiczysz prawego bica bardzej, a powinieneś ćwiczyć tym samym ciężarem i tyle samo powturzen
Prawego jak i lewego ćwiczyłem tym samym obciażeniem, tyle samo serii i powtórzeń ale zauważy3em już na poczatku, że prawa reka jest mniej wytrzyma3a i cieżej mi to szło. kiedyś tak nie było.
póki co dzieki. Mam nadzieje, że przejdzie. Posamrowa3em maścią i mam wrażenie, że już troche lepiej
Mam rozumieć, że dopoki mi nie przejdzie zupełnie mam nie awoczya nawet malym, malutkim obciażeniem by roruszaaż Czy jednak coś z tym zrobiaż