106670:date czw, 08 lut 2007 - 19:24:name Susan_Ga) ''(Susan_Ga @ czw, 08 lut 2007 - 19:24) snapback106670/snapback ''!Witam jestm tu nowy i mam pytanie.Mam 17 lat waze 76kg wzrost 188cm.I tak nie mam czasu na silownie bo trenuje koszykówkę mam codziennie treningi i p nich jestem strasznie zmeczony ze nie dam rady ćwiczyć na silowni.Wiec moje pytanie czy jeżeli bede brał jakieś odzywki nie wiem jakie doradźcie i bede ćwiczył w domu na hantlah pompki brzuszki itp na drazku itpewentulanie coś do podnoszenia.To czy to by mi coś dalo??Doradzcie mi co mam brac najlepiej co jest najlepsze ??jak ćwiczyć w moim przypadku i czy tak jak mówiłem to coś mi da.Chcialbym zeby mi kotso odpowiedział kto sie na tym dobrze zna.Bo ja sie prawie wogule nie znam.Bylem dosłownie kilka razy na siłowni ityle,ale jak na mój gust to na to ze nic nie ćwiczyłem to wyglądam w miare.Wiec czekam na wasze porady.PozdroRozpisales sie duzo, a nie napisałeś co chcesz osiagnac.
Masa, rzezba, sila ? Heh takimi hantlami i pompkami wiele nie da sie zrobic, musisz miec jakiś lepszy sprzet.....