mam prośbę zebyscie sprawdzili mój plan treningu który znów sam ułożyłem i nie wiem czy jest dobry, ćwiczę na nim dopiero 2 tydzien!! i czekam na poprawki:D jeśli tego wymaga mój planPONIEDZIALEK:
KLATKA:Wyciskanie sztanga na ławce prostej: 4serie po 12 powt.Rozpietki hantelkami na ławce prostej: 4serie po 12 powt.Wyciskanie sztanga na ławce skosnej: 4serie po 12 powt.Rozpietki hantelkami na ławce skosnej: 4serie po 12 powt.
BICEPS:Uginanie sztangi stojąc (gryf prosty): 4 serie po10.8,6,8Uginanie hantla jednorącz w podporze: 4serie po 12 powt.Unoszenie hantli jednorącz na ławce skosnej: 4 serie po 1 powt.
PRZEDRAMIE:Uginanie nadgarstków ze sztanga: 4 serie po 25 powt.
WTOREK:
TRICEPS:Unoszenie tlowia: 4serie po 12 powt.Wyciskanie sztangi (waski uchwyt): 4serie po 12 powt.
BARKI:"Kaptury" unoszenie sztangi (pozycja stojaca): 4 serie po 25 powt.Przyciaganie sztangi do brody stojac: 4 serie po 10,10,8,8 powt.Wyciskanie sztangi zza karku: 4 serie po 1 powt.
PLECYodciaganie hantla jednoracz: 4 serie po 12,12,10,1 powt.Przenoszenie hantla nad glowa lezac w poprzek laweczki: 4 serie po 8 powt.Wioslowanie sztanga w opadzie tulowia: 4 serie po 1 powt.
SRODA: dzien wolnyCZWARTEK: trenuje to samo co w poniedzialek!!( nie wiem czy dobrze)PIATEK: dzien wolnySOBOTA: trenuje to samo w we wtorek!!NIEDZIELA: dzien wolny /Zastanawiam sie czy nie powinnienem w czwartek robić inne cwiczenia na klatke niz w poniedzialek, czy cwiczen sie nie zmienia tak czesto?? czekam na wasza pomoc /. i czy niektórych cwiczen jest nie za mało na dana czesc?? z gory dziekuje