WitamPo pierwsze powinieneś był stworzyć osobny temat ale jeśli juz piszesz w moim temacie to ci powiem...Jesli masz juz dietę musisz ja stosować codziennie przez 3 miesiace.Najpierw masz trening wstępny trwa on około 6 tygodni.Nastepnie budowanie masy mięśniowej około 4 tygodniPotem budowanie sily mięśniowej około 4 tygodnieTeraz nastepuje 1 tydzień regeneracji czyli trenujesz w systemie 1-1-2-1-2 co oznacza ze zaczynasz od dnia przerwy, trening,dwa dni przerwy, trening, dwa dni przerwy.
I tutaj dajemy odpocząć organizmowi od standardowej diety i wracamy do tego co jedliśmy wczesniej to nam pozwoli na regeneracje i budowę miesni!!! pamiętaj ze po okresie ciężkich treningów powinien nastąpić okres terningow o intesywnosci znacznie zmniejszonej !!!!!! pamiętaj lepiej wcześnie zaplanować czas na odpoczynek niz byc do niego zmuszonym przez np.
uraz //:-D :-D !!!Dalszych etapów treningowych nie bede ci juz rozpisywał jak pochodzisz na silownie i pozapoznajesz ludzi tak jak ja to ci na pewno chętnie pomogą i poinstruluja //:-D :-D /Ja mialem na tyle farta ze poznałem bardzo dobrze trenera i wszystko mi pieknie tlumaczy i uklada trening a wyglada budowa jak pudzian tyle ze jest niższy /Moja rada na trening na poczatku ogolny:1 Klatka piersiowa ----- ilość serii -6 --------- ilość powtórzeń - 10-122 naramienne ----- ilość serii -6 --------- ilość powtórzeń - 10-123 grzebiet ----- ilość serii -6 --------- ilość powtórzeń - 10-124 uda ----- ilość serii -7 --------- ilość powtórzeń - 10-125 bicepsy ----- ilość serii -4 --------- ilość powtórzeń - 10-126 tricepsy ----- ilość serii -4 --------- ilość powtórzeń - 10-127 brzuch ----- ilość serii -4 --------- ilość powtórzeń - max8 łydki ----- ilość serii -4 --------- ilość powtórzeń - 10-129 czworoboczny ----- ilość serii -4 --------- ilość powtórzeń - 10-12Jakbys mial jeszcze jakieś pytania to nie krepuj sie w sumie jestem tez z niewielkim stażem i na pewno inni sie znają na tym lepiej ale powiedziałem ile moglem />pozdro