I po treningu //:-D :-D jak zwykle na pełnych obrotach, ciekawe ile jeszcze tak pociągnę (oby jak najdluzej) dziś zgodnie z planem zrobiłem trening barkow oraz tricepsow.
Troche jestem zawiedziony na tricepsie ale mysle ze z czasem sie rozkręci //:-D :-D BarkiWyciskanie z klatki 50x10, 60x10, 70x6 tu jestem zadowolny, tylko szkoda ze nie było partnera treningowego bo zrobił bym jeszce 2 powtorzeniaUnoszenie sztangi do brody 40x10, 44x10, 49x8Unoszenie na boki (przeglad stojaka) tu jak zwykle masakra zaczolem od 15x8, 8x8, 5x8 zofiaqq1966a i trzecia seria to samo tylko ze do 6 po tym cwiczeniu mialem barki ciężkie jak kamienie i spompowane na maksa //:-D :-D /Unoszenie w opadzie 3x15 kiedy spojrzalem do lustra to oczy mialem choćby po przepiciu takie czerwone //:-D :-D ciekło zemnie jak ze świniaka ale trening naprawdę udany TricepsWyciskanie francuzkie 40x10, 42x8, 45x6 tu troche sie zawiodłem bo myślałem ze dam rade wiecej ale coz, glowa do gory i cza zapierniczać ciezej //:-D :-D /Wyciskanie francuskie hantla 12x10, 15x8 i na ostatnia serie wziąłem sobie 8 zeby dopompować trica //:-D :-D /Pompki w podporze 20x15, 30x15, 40x12 w ostatniej serie ręce lataly mi jak patyki myslaem ze sie polamia, ale naszczescie nic takiego sie nie stało /Podczas treningu doskwierały mi zakwasy po wczorajszych plecach które ciagle czuje, na łydkach to samo, kiedy na poczatku zrobiłem 4 serie wspiec znowu nogi jak z galarety //:-D :-D ale trzeba je katować bo odstają od reszty.
ogólnie jestem zadowolny jak zwykle z treningu i pompy, intensywność tak samo dobra, jeszcze na zakonczenie zrobiłem 6 serii brzucha, polknolem 3 tabsy bcaa które zapiłem carbo i zaraz bedzie posiłek potreningowy //:-D :-D pozdro byki