wiec chce poznać jakie wy efekty poczyniliście . wnoiskowalem z tego ze osoby które pisza na forum są przeciwnikami koksu a widocznie sami sie faszerujecie a krytykujecie innych
Rozumiem,ze to aluzja miedzy innymi do mnie.Pisalem juz o swoich osiagnieciach, do których doszedłem dobrym treningiem,podstawami diety i rzadko stosowanymi suplami.W zadnym poscie nie napisalem,ze branie koksu jest zle!Jesli ktoś ma odpowiednio dużo wiedzy,zeby prawidłowo ułożyć i przeprowadzić cykl, niekrótki staż treningowy (czyli solidne podstawy, bo koks nie jest dobrym sposobem na niedozywienie ), odpowiednia dietę to skoro czuje taka potrzebę to moze brac sie za soki . A to czy ktoś sie kluje, obchodzi mnie tyle,co np. to,ze ktoś pali.
Ale denerwują mnie malolaty,ktore naoglądały sie Pudziana na TVNie i w kilka miesięcy chcą byc jak on,biorac koks,a nie majac nawet pojecia jak ułożyć dobry plan na mase... (tu oczywiście nie mam Ciebie na mysli)
Do wyników Radek-Doa ciezko byłoby doisc na twarożku i krecie. Ale wymiary są konkretne i nie wywołują ironicznych usmiechow. Tylko nie pisz przypadkiem,ze on jest juz po 8 cyklach,a ty dopiero po pierwszym.