Autor Wątek: Dysproporcje  (Przeczytany 4060 razy)

IAnna

• Użytkownik
  • **
Dysproporcje
« dnia: Marzec 16, 2016, 20:47 »
prosiłbym was o jakiś dobry trening w celu nabrania odpowiednich proporcji ciala.Chodzi mi o zmniejszenie talii i obwodu bioder(posladkow) przy zwiekszeniu obwodu klatki,barkow.Moze jakas dieta albo coś redukcyjnego bo mam masywne nogi i chciałbym je troche zrzezbic aby całość sylwetki nabrała ,,V" moja dziewczyna mnie juz zaczyna powoli gnębić ze wyglądam jak dupowalus hehe i mam za duży tylek prosze o profesjonalna pomoc

marty

• Użytkownik
  • **
Dysproporcje
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 16, 2016, 20:49 »
Trening jakiś na masę z podwieszonych a dieta to zapraszam do działu diet

Dylan-990

• Użytkownik
  • **
Dysproporcje
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 16, 2016, 21:48 »
Nie uda ci sie naraz zgubić dupy i nabrać barow Po kolei, najpierw trening na masę potem rzezba.
To dlugi proces, powiedz to swojej dziolszce /

IAnna

• Użytkownik
  • **
Dysproporcje
« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 17, 2016, 07:49 »
ja ćwiczę regulkarnie 3 razy w tyg.
od 3lat chodzi mi tylko o zrzezbienie tylka ud mialem dwie masówki i przybrałem na nich max ale glownie wszystko mi poszło w nogi na przysiad wezmę 15 a na klatke tylko jakieś 115 i to mnie boli...a pozatym jak sie oglądam po treningu samych nóg to wuygladam cholrernie śmiesznie dwa głazy a tors amatorszczyzna i pozatym w pasie mam 94 a w klatce tylko 114 nie wiem wiara mi wkreca ze nie zrzezbie nóg przy masowaniu najszerszego barkow i całej gory dieta jak najbardziej wysokobialkowa areoby musza byc pobiegam troche i zakupie antykatabolika jakiegoś ale coi z treningiem?

Angelineee

• Użytkownik
  • **
Dysproporcje
« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 17, 2016, 07:56 »
A moze w druga stronę pojsc? Na lato zrobić rzezbe, zgubić niepotrzebne kg z posladkow, nog, pasa...a od wrzesnia ładnie masówkę zrobić z piorytetem na klatke ?

Claedda

• Użytkownik
  • **
Dysproporcje
« Odpowiedź #5 dnia: Marzec 17, 2016, 08:20 »
116159:date sro, 25 kwi 2007 - 06:24:name Dylan-990) ''(Dylan-990 @ sro, 25 kwi 2007 - 06:24) snapback116159/snapback ''!Nie uda ci sie naraz zgubić dupy i nabrać barow Po kolei, najpierw trening na masę potem rzezba.
To dlugi proces, powiedz to swojej dziolszce /da radeprzy normalnej diecie masowej robiąc trening nóg na rzeźbę (tzn to zalezy od budowy ale ja akurat mialem taka, ze nogi mialem duze a od pasa w gore wsztystrko cienkie i chude i owa metoda mi pomaga to wyrównywać )no ale fakt faktem, ze w miesiąc tego sie nie zrobi tylko trzeba wielu miesięcy /

Dylan-990

• Użytkownik
  • **
Dysproporcje
« Odpowiedź #6 dnia: Marzec 17, 2016, 08:22 »
widać ze takie masz juz uwarunkowania genetyczne ze nogi masz potężne a resztę chuda... Z genami nie wygrasz, możesz jedynie troche zniwelować dysproporcje tak jak mówił Claedda nogi na rzeźbę a reszta na mase, a dietę radziłbym zmodyfikować troche i dołożyć bialka na miejsce wegli.
Ale aeroby sobie raczej odpuść bo zjedziesz jeszcze bardziej z gory /

TBuchal

• Użytkownik
  • **
Dysproporcje
« Odpowiedź #7 dnia: Marzec 17, 2016, 08:59 »
tu nogi nie są problemem, problem to tylek i szerokie biodra do tego dochodzą jeszcze pewnie opony i brzuch - taka budowa genetyka sproboj pop każdym treningu 3 minut aerobow(np.
rowerek stacjonarny)

Tags: