nie napisałem ze ćwiczę teraz juz kilka miesiecy.ostatnio porządnie ćwiczyłem we wrzesniu rok temu (3-4miesiace)bylo kilka wypadów wczesniej ale raczej krotkich,a tak to ćwiczyłem 2tyg przed wakacjami.teraz mam zamiar do tego powrócić , bo czuje ze przez czas bezczynności przybrało mi sie co nieco masy tluszczowej(ktorej i tak zawsze było u mnie za duzo) a a6w miało byc takim powolnym powrotem do tego tematui skoro mówicie ze nie widać po mnie kontaktów z silka,i prawdę mówiąc racje macie,to mi napiszcie jakie cwiczenia by mi sie naprawdę przydaly,bo byc moze zle do tego podchodzilem5 serii wyciskania na ławce po 10-12powt.,czasami na wyciagubiceps-nie wiem jak to sie nazywa-opieralem hantle łokciem o udo i wyprostowana rękę zginalem do jakiś 120-140stopni , albo podnoszenie na modlitewniku sztangi(zakrzywionej),albo na stojąco w rozkrokuzawsze brzuszki(5x20)teraz na pewno wiem ze moim bledem było codzienne cwiczenia (oprocz weekendów i sytuacji wyjatkowych)sorry za to ze sie troche rzucałem ,na tych zdjeciach faktycznie nie widać ze cwiczylem,wlasciwie to w realu tez dość marnie to wyglada wiec jeśli możecie mi coś doradzić to piszcie ...