Autor Wątek: help  (Przeczytany 5689 razy)

ewelikika_

• Użytkownik
  • **
help
« dnia: Marzec 23, 2016, 18:27 »
witama wiec wypisuje na poczatku swoja metryczkewzrost:170cmwaga:82-83kg(tak wiem ze to baaardzo dużo jak na mój wiek i wzrost)wiek:16latsilownia:kilka miechow foto : http://devillo555.fotosik.pl/zalezy mi glownie na rozwinieciu miesni brzucha,a raczej na ich wyrzezbieniu,bo z tego co czuje to one tam są ale sie skutecznie chowają za fatem .Dzisiaj zacząłem A6W ,lecz nie wiem jakie beda tego efekty,zamierzam tez zacząć brac L-karnityne.Prosze o rade czy to na pewno dobry plan i czy mozna by było go jakoś polepszyc,oraz co byscie zaproponowali w alternatywiepozdrawiam i z gory thx

hkhjkjkh__

• Użytkownik
  • **
help
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 23, 2016, 18:47 »
najbardziej otyle grubasy maja mięśnie brzucha bo prawda jest taka ze wszyscy je maja :Dna fotach w gole nie widać ze cwiczyles, nie masz niczego, ramion, klatki(jedynie sucze suty jak to mówił Lee), plecow(nie pokazałeś ale i tak to widac)... potraktuj to jak motywacje Ok wiec co należało by zrobic...-trening ogolnorozwojowy-daruj sobie A6W, w ogolno rozwojowce rob 2 ćwiczonka na brzuch (na dolne partie i gorne partie miesni prostych)-nie jedz slodyczy po 20:

Oaskdas82

• Użytkownik
  • **
help
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 23, 2016, 18:50 »
ćwiczysz kilka miechow??niewidac wogole...

Jana-Mielec

• Użytkownik
  • **
help
« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 23, 2016, 19:00 »
nom wogole..

ewelikika_

• Użytkownik
  • **
help
« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 23, 2016, 19:47 »
najbardziej otyle grubasy maja mięśnie brzucha bo prawda jest taka ze wszyscy je maja :Dtaak ,wiem to ale czy uda im sie poczuc dość regularne wglebienia na tych miesniach?bo ja właśnie to u siebie czuje.tak wiem ze to dość dziwne i głupio brzmi ale ja naprawdę nawet 'wyrzezbione miesnie'(oczywiscie pod fatem).mozna powiedzieć ze mam dość odmienna budowę fizyczna(bardzo grube kosci)i w rzeczywistości wyglądam na grubasa.sorry za te zdjecia,one wam nic nie powiedzą raczej o tym czy ćwiczyłem czy nie.musialbym sie spotkać z kim kto sie zna na tym,wtedy dopiero mógłby mi powiedzieć czy mam coś czy po prostu 'nie mam niczego'aha i na koniec fotka zebyscie widzieli jak wyglada moja sylwetka ogólnie http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/48f4b36dcb06ff16.html

ewelikika_

• Użytkownik
  • **
help
« Odpowiedź #5 dnia: Marzec 23, 2016, 20:07 »
a tak poza tymmowi sie ze nie wszystko widać na pierwszy rzut oka :

lukaszzBil

• Użytkownik
  • **
help
« Odpowiedź #6 dnia: Marzec 23, 2016, 21:11 »
No faktycznie, nie widać po tobie kontaktu z silownia.
Tak jak chłopaki mowia, dobry trening, troche aerobów no i uważaj co jesz, a jeszcze coś z Ciebie bedzie.
A jeśli uwazasz, ze nie wszystko widać na pierwszy rzut oka to polecam troche krytyczniej do siebie podchodzic.

ewelikika_

• Użytkownik
  • **
help
« Odpowiedź #7 dnia: Marzec 23, 2016, 21:47 »
A jeśli uwazasz, ze nie wszystko widać na pierwszy rzut oka to polecam troche krytyczniej do siebie podchodzic.
a co do tego...chyba musze znaleźć kogoś kto trenuje i kto by potwierdził moje slowa...

lukaszzBil

• Użytkownik
  • **
help
« Odpowiedź #8 dnia: Marzec 23, 2016, 21:51 »
To szukaj, albo se photoshopa ściągnij ':trening:'

ewelikika_

• Użytkownik
  • **
help
« Odpowiedź #9 dnia: Marzec 23, 2016, 22:19 »
ha ha haprosilem o pomoc a nie wyśmiewanie sie ze mnie

Oaskdas82

• Użytkownik
  • **
help
« Odpowiedź #10 dnia: Marzec 23, 2016, 22:47 »
ewelikika_ nikt sie z ciebie niewysmiewa....:-D

ewelikika_

• Użytkownik
  • **
help
« Odpowiedź #11 dnia: Marzec 23, 2016, 22:51 »
ok skoro nie wierzycieto powiedzcie mi o dokładnie co powinienem ćwiczyć na silowni(jakie przyrzady,cwiczenia ,serie itp)oraz dietę ...taki ogólny zarys.zalezy mi na mięśniach brzucha,klatki piersiowej i bicepsu

lukaszzBil

• Użytkownik
  • **
help
« Odpowiedź #12 dnia: Marzec 24, 2016, 00:06 »
ćwiczysz "kilka miechow" a teraz sie pytasz co ćwiczyć i jak ? A np.
na plecach Ci nie zalezy ?Co ty robiłeś do tej pory ?Plany masz w dziale, wystarczy poszukac.

grajdolx

• Użytkownik
  • **
help
« Odpowiedź #13 dnia: Marzec 24, 2016, 00:41 »
Twoje ciało nie poczuło zimna sztangiNie mysl o piorytetach, ćwicz cale ciało rownomiernie, ogólnorozwojowo

ewelikika_

• Użytkownik
  • **
help
« Odpowiedź #14 dnia: Marzec 24, 2016, 00:42 »
nie napisałem ze ćwiczę teraz juz kilka miesiecy.ostatnio porządnie ćwiczyłem we wrzesniu rok temu (3-4miesiace)bylo kilka wypadów wczesniej ale raczej krotkich,a tak to ćwiczyłem 2tyg przed wakacjami.teraz mam zamiar do tego powrócić , bo czuje ze przez czas bezczynności przybrało mi sie co nieco masy tluszczowej(ktorej i tak zawsze było u mnie za duzo) a a6w miało byc takim powolnym powrotem do tego tematui skoro mówicie ze nie widać po mnie kontaktów z silka,i prawdę mówiąc racje macie,to mi napiszcie jakie cwiczenia by mi sie naprawdę przydaly,bo byc moze zle do tego podchodzilem5 serii wyciskania na ławce po 10-12powt.,czasami na wyciagubiceps-nie wiem jak to sie nazywa-opieralem hantle łokciem o udo i wyprostowana rękę zginalem do jakiś 120-140stopni , albo podnoszenie na modlitewniku sztangi(zakrzywionej),albo na stojąco w rozkrokuzawsze brzuszki(5x20)teraz na pewno wiem ze moim bledem było codzienne cwiczenia (oprocz weekendów i sytuacji wyjatkowych)sorry za to ze sie troche rzucałem ,na tych zdjeciach faktycznie nie widać ze cwiczylem,wlasciwie to w realu tez dość marnie to wyglada wiec jeśli możecie mi coś doradzić to piszcie ...

Tags: