no to leci ostatni tydzień oto tego cyklu, nie było kiedy napisać wiec zostaje prawie same podsumowanieDawkowanie: dzien treningowy:-rano przed sniadaniem 5g kretki 40g dextrozy-30minut po posiłku przed treningowym a pak-po sesji 5g kretki 20g dextro 20g carbodzien nietrenigowy-rano przed sniadaniem 5g kretki 40g dextrozy-po posiłku vita min-w okolicach treningu 5g mono 40g dextrozyOczywiscie jak zaczolem ćwiczyć nie mogo sie obejsc bez komplikacjiPierwszy trening, poniedzialek, Ram0naa seria wyciskanie, szczelilo mi coś w barku, do tej pory nie mogelem wyciskać ani rozpietek robic, tak inne cwiczenia tylko z lekkim bólem moglem robic, dziś pierwszy trening klaty bedzie w tym cykluTroche zaniedblame wage w nowym roku i tak niepostrzezenie przybrałem kilka zbędnego balastu waga przed cyklowa to ok 87kg w tej chwili dziś rano było równiutkie 90kgWyniki silownie są bardzo mierne mozna powiedzieć ze ich nie zauważyłem jeśli ktoś ma jakieś pytania chętnie odpowiem, a tak nawiasem jeśli ktoś nie lubi łykać tabsow niech nie kupuje a paka tak średnio 3 kubki wody na popicie tego wszystkiego zchodziloJeszcze do tego było dibencozide z megabola, lecz po jakiś 2 tygodniach to gówno odstawiłem bo nie dziala