Autor Wątek: Co najlepiej?  (Przeczytany 7099 razy)

OMolly

  • Użytkownik
  • **
  • Wiadomości: 20
Co najlepiej?
« Odpowiedź #15 dnia: Kwiecień 10, 2016, 22:24 »
Aha czy to jest to i ile mam tego kupic? TREC Dekstroza 5 g (25 porcji)

MarionPol

  • Użytkownik
  • **
  • Wiadomości: 5
Co najlepiej?
« Odpowiedź #16 dnia: Kwiecień 10, 2016, 22:43 »
dekstroza to dekstroza. carbo? moze jakiejś zagranicznej firmy lub biogenixa.

jak masz braki w diecie w bialko i masz dużo kasy kup coś smakowego chyba ze z kasa krucho wtedy co innego

NIKLAS

  • Użytkownik
  • **
  • Wiadomości: 8
Co najlepiej?
« Odpowiedź #17 dnia: Kwiecień 10, 2016, 22:44 »
kup sobie takie carbo zeby ci smakowało a bialko j.w napisane - jak masz kasę to coś smakowego a jak brak to np ostrowie.
Najlepiej kupić sobie rozne rodzaje bialek - ja mam bialko serwatkowe 80, jajeczne i sojowe i mieszam sobie w takich proporcjach jakie mi potrzebne akurat (jajeczne dobre na noc). Ja akurat lubie smak naturalny dlatego wcinam Ostrowie ze smakowych dobre jest QSE - dostałem próbkę w sklepie i jest smaczne - nienachalny , nie za słodki - smak akurat.

Jacek190

  • Użytkownik
  • **
  • Wiadomości: 17
Co najlepiej?
« Odpowiedź #18 dnia: Kwiecień 10, 2016, 22:46 »
po co ci dextroza ?? kup to co ci napisaliśmy

OMolly

  • Użytkownik
  • **
  • Wiadomości: 20
Co najlepiej?
« Odpowiedź #19 dnia: Kwiecień 10, 2016, 22:56 »
wiec wybrałem takie cos:
HI-TEC Carbo Plus folia 3000g (smakowe)
TREC Mass XXL folia 3 g (6 porcji)

A co do bialka to jest tego tyle ze juz sam nie wiem.. moze ktoś mi poradzi coś dobrego? W smaku tez niech bedzie dobre, mam kaske

Jak juz bede mial to bialko to chyba styknie juz to wszytsko co?

NIKLAS

  • Użytkownik
  • **
  • Wiadomości: 8
Co najlepiej?
« Odpowiedź #20 dnia: Kwiecień 11, 2016, 15:49 »
QSE - mnie smakowało i wiecej osób tez juz sie na ten temat tak samo wypowiadało

Jacek190

  • Użytkownik
  • **
  • Wiadomości: 17
Co najlepiej?
« Odpowiedź #21 dnia: Kwiecień 11, 2016, 16:18 »
QSE jest spoko smialo mozes sobie zapodać

Tags: