Mangum_Be ma racje nie obchodzi mnie co uważacie o tym prosiłem o pomoc a wiec udzielcie ja!! Chyba po to jest ten dzial !! No chyba ze nic nie wiecie to powiedzcie hmm... a wiec nie wiem czy mam czekać na odp czy nie ?? prosze o jak najszybciej odpowiedzcie mi przeciez jak bym napisał ze mam 3 lat to byscie powiedzieli a ja nie ściemniam i mowie prawde! Poprostu nie chce zjebać czegoś jak bede brał a jak mi nie powiecie to i tak bede brał bo mam taka ochote. Moja dieta hmm jem co sie da czyli ryz makaron platki melko i takie tam... mniej tlustych zeczy poprostu to jest moim zdaniem śmieszne takie tam diety zeby tak naprawdę zrobić sobie dietę z prawdziwego zdarzenia to trzeba miec na to czas, a wiec ja nie mam tego czasu bo chodze do szkoly pracuje a wiec znajduje czas na silownie staram sie ale..... Odrzywiam sie prawidłowo czyli hmm juz pisałem nie wiem co mi na to odpiszecie ale chciałbym dostać odpowiedzi na pierwsze pytania. Jak zauważyłem na tym forum zawrze tak piszecie mlodym zeby zadbali o dietę i takie tam sranie w banie poto jest forum aby zadac pytanie lub dowiedzieć sie czegos. Nikt nie jest moja mama zeby mi prawił ze nie mogę czy takie tam zeczy.
Z gory dzieki za odp. Respect dla Mangum_Be on wam powiedział bardzo madra zecz size 1Wyslany Sro Wrz 15, 2004 7:44 pm:Sorry za bledy ale sie zdenerwowałem :roll: oks pozdro Niech moc bedzie z wami