Jeśli macie jakies pomysły odnośnie zmian na forum, tzn coś się Wam ewidentnie nie podoba, coś Wam przeszkadza lub wyskakują Wam jakieś błędy - zgłaszajcie to w tym temacie. Postaram się jak najszybciej to naprawić.
Sb przydaloby sie chociaz na początku.
Nie wiem czy to jest dobry pomysł, na razie lepiej żeby użytkownicy pisali na forum bo tutaj jest pusto. Z czasem się nad tym zastanowimy. Póki co jest dział Rozmowy o Wszystkim i tam można śmiało dyskutować
W partnerstwo z jakimis firmami wejdze to forum ?
Na pewno nie od razu, potrzebujemy kilku dobrych miesięcy na rozruch. Ale za jakiś czas może rok, dwa pewnie tak.
Hym, no nic bede zaglądał caly czas.
Napewno styl trzeba zmienic, ew. chociaz napisy forum dac wszedzie.
Rekrutacja na modow,
Jakies kalkulatory wrzucic na forum,
Regulaminy dodac to wszelkich dzialow,
Styl zmienić? Ten jest zły? Myślałem tylko żeby logo sensowne dodać na samej górze i będzie ładnie się prezentowała całość.
Na bieżąco będziemy wszystko poprawiać.
Chodzilo mi o styl. Dac "formowe bannery" napisy itd.
styl ogólnie jest łatwy i czytelny w odbiorze więc tego bym nie ruszał;D
trochę może kolorku na tło dać bo tak szaro
Zmienic czas na forum.
Czas jest już dobrze ustawiony, tylko osoby które się zarejestrowały przed wczorajszym dniem muszę zrobić małą korektę.
Wejdźcie w USTAWIENIA swojego profilu ---> INFORMACJE OGÓLNE ---> i tam jest strefa czasowa, zmieńcie na GMT+1 Warszawa.
Wtedy powinno być ok.
proponuje wlaczyc polska autokorekte na forum..
Tzn?
jak w wordzie... obrazowo piszac
Yyy może podwiesimy parę tematów... tak aby były dla początkujących widoczne w odpowiednich działach...