eehh.. i gadaj tu z ludzmi, mowie ze lepek ma zarcie porzadne.. kolo wazy 6 kg, a kalorycznie wcina na poziomie 8 kg.
olive pije do posilkow jak herbatke.. a co do genetyki to z tym napewno troche racji bedzie, z natury jest szczuply, na poczatku mu poszło jak zaczął ćwiczyć kolo 5 kg, a teraz nawet z ta kreta nie chce isc do przodu.
przejadł 5 kg gainera nawet dodatkowo do swojego zarcia w ciągu miesiąca i tez nic mu nie dalo. p.s.
troche mnie rozwalają te odpowiedzi.. skoro mowie ze dietę ma ok, to po co mi piszecie niech je wiecej, wiecej to juz sie dosłownie nie da.
poza tym wiem ze ma dobra bo sam jestem obeznany w tych tematach, gdybym mial problem z jego dieta nie tu bym pisal, ale widze zawsze znajdzie sie na tym forum ktoś do którego sie pisze, ze wszystko ok, a ten odpowie niech je wiecej.. no rozbraja mnie to.
zresztą brak mi slow.. widze chyba sam zacznę szukać dla niego jakiegoś wyjscia, bo to co z tym temacie mnie juz smieszy.. "niech je wiecej, ma hujowa diete, do kitu regeneracja,zly trening" czy wy nie możecie czasami zrozumiec,ze wsyzstko sie robi jak należy a nawet i sie stara lepiej a mimo to nic sie nie dzieje?? takie to trudne ?? sam nie mam zajebistej genetyki, i mogę sie zarzynać na silce, spać resztę dnia i nic nie robic, nie ruszać sie i wpieprzać tyle co sie tylko zmieści do zoladka.. a mimo to nie zrobie nawet kilograma w ciągu miesiąca z gainerem kolo boku.. ja sięgnąłem po saa.
ale on nie chce, dlatego sięgał po krete, ale mu nie wyszlo.
ale faktycznie ciężkie do zrozumienia, jak cholera..