Witam wszystkich, pewnie zdziwi was moje prosba no ale cóż chce przytyć ale nie masa miesniowa a sam tluszczyk, bo narazie na siłkę chodził nie bede a jestem bardzo chudy przed wakacjami ważyłem 6 kg na 179 cm wzrostu : i byłem juz mocno chudy a przez wakacje stracilem 12 kg i teraz waze 48 kg na 179 cm wzrostu : to juz normalnie tragedia : nie mam czasu teraz na siłkę a chce jakoś lepiej wyglądać bo teraz to chudzinka to chociaż samego tluszczu nabiorę a jak na siłkę bede chodził to bedzie co przerabiać
I to chopdzi oto abyscie doradzili mi jakieś odzywki, bo to jest tak, jadlem dużo i nie tylem, a teraz jeszcze nie ma zabardzo czasu bo w pracy nie mam kiedy i chchjialbym zakupoic jakiegoś gainera albo bialko aby szybko przybrać na wadze, pewnie dam rade, praca raczej nie intensywna bo w sklepioe ale nie ma kiedy usiąść
chciałbym szybko przytyć to pewnie jak bym jakieś biako albo gainera jadł ?
no i tu potrzebuje waszej pomocy, doradźcie mi jakiegoś gainera albo bialko abym szybko przytył i powiedzcie w jakim czasie stosując go mogę wybic około 1 kg tłuszczyku bardzo was prosze, to dla mnie bardzo wazne, jestem taki szczupły