NORTAALS dobrze Ci pisze, ale ja znalazłem jeszcze kilka bledow Pon:Klatka,BrzuchKlatka:-wyciskanie sztangi na ławce poziomej(4serie po 12/10/8/6)-wyciskanie sztangi na ławce skośnej gora(4serie po 12/10/8/6)-wyciskanie hantli na ławce skośnej gora(4serie po 12) -rozpietki z hantlami(4serie po 12)Brzuch: te cw.
są kompletnie bezsensu wymysl coś innego-sklony tlowia-przenoszenie nóg na boli lezacWtlecy,KapturyPlecy: (dlaczego az tyle wioslowan :blink: , a gdzie cwiczenia na szerokość plecow??)-podciaganie sztangi w opadzie wasko(4serie po 12/10/8/6)-podciaganie sztangi w opadzie szeroko(4serie po 12/10/8/6)-podciaganie hantli w opadzie(4serie po 12)-martwy ciag(4serie po 12/10/8/6)Kaptury:-szrugsy ze sztanga(4serie po 12) przenieś do brakow-szrugsy z hantlami(4serie po 12)Sr:Biceps,Triceps,PrzedramieBiceps: tu wszystko giciol //:-D :-D -uginanie ramion ze sztanga stojac(3serie po 12/10/8)-uginanie ramion z hantlami ze skretem(3serie po 12)-uginanie ramion z hantlami o kolano(3serie po 12)Triceps:-francuskie wyciskanie sztangi lezac(3serie po 12/10/8)-francuskie wyciskanie hantli jednoracz(3serie po 12)-prostowanie ramion na wyciagu(3serie po 12)Przedramie: tu najlepiej superserie, ale to jest tylko moja propozycja nie jakas tam poprawka i najlepiej 4-5 serii -uginanie ramion ze sztanga nachwytem(3serie po 12)-uginanie nadgarstkow(3serie po 12)Czw:Nogi,LydkiNogi: -przysiady ze sztanga do polowy(4serie po 12/10/8/6)-przysiady ze sztanga do konca(4serie po 12/10/8/6) czyli tzw.
full squat wybierz jedno cwiczenie, bo to sie nazywa dublowanie cwiczen-prostowanie nóg na maszynie siedzac(4serie po 12)-uginanie nóg na maszynie lezac(4serie po 12) ja proponuje MC na prostych nogach lepiej pobudza te miesnie, taka kolejna rada z mojej strony Lydki:-wspiecia na palce ze sztanga stojac(4serie po 12)-wspiecia na piety z ciężarem na palcach(4serie po 12)Pt:BarkiBarki tu za dużo cwiczen-wyciskanie sztangi sprzed glowy(4serie po 12/10/8/6)-wyciskanie hantli sprzed glowy(4serie po 12) wywal albo zamien na unoszenie sztangielek bokiem w gore-unoszenie ramion w bok z hantlami nachylony(4serie po 12)-podciaganie sztangi do brody(4serie po 12) wywal