dzieki za slowa uznania //:-D :-D klatę bary biceps triceps robie przeważnie na siłowni bo dogadałem się z dr Poznańskim na polibudzie który prowadzi sekcję trójboju siłowego ze mogę sobie przychodzić dwa razy w tygodniu jako wolny strzelec pocwiczyc.chciałbym bardzo dorobić sie własnej silki, ale dopoki nie bede mial wlasnych srodkow do utrzymania to raczej nie wchodzi w grę każdy grosz wydaje na coś potrzebnego, dużo kosztuje mnie samochod, czasem jakieś bcaa trzeba kupić.ale ogólnie to uwielbiam rockiego i sylwka stallone i cwiczeniem na mrozie i przy padającym śniegu pleców hołduje wyznawanym przez nich wartościom /:D:Dpoza tym trzeba sobie radzic, ja juz na pewno nie zrezygnuje z zadnego treinngu juz przymierzam sie do treningu nóg , mam juz niezłą belkę do przysiadów wykroków i żabek /poza tym powiem Wam ze takie pakowanie idzie w parze z moją koncepcją budowania suchej masy bez tłuszczu.
lepszy dostęp do tlenu! a ostatnio przez intensywną dietę masową lekko sie zatłusciłem, zwłaszcza na plecach których nie cwiczylem! starczyły 3 tygodnie intensywnych treningów na plecy na dworze i efekty piorunujące, mięśnie wieksze, skora bardziej jędrna i napięta, ogólnie schudłem ok 3 kilo ale to raczej fat nie miesień. ogólnie jeżeli ktoś potrzebuje sie rzeźbić albo hołduje tak jak ja wolnemu ale całkowicie suchemu przyrostowi polecam pakowanie na świeżym powietrzu /pozdro all