S3uchajcie jestem prawo ręczny a praw1 rękę mam o wiele s3absz1 od lewej!!!
Znaczy sie prawa reka jest tylko s3absza przy treningu na klate:
--> gdy ćwiczę na ławce płaskiej to najpierw idzie lewa reka, potem prawa (ale z tym to jeszcze nie jest najgorzej)
--> na ławce skośnej jest mam normalnie masakre, tak z 3-4 ruchy robie normalnie i potem nagle idzie tylko lewa reka w gore a prawa dopiero wtedy gdy lewa jest juz prawie wyprostowana.
--> przy wyciskaniu sztangielek na skośnej ławce wyglada to tak, że robie tyle ruchow ile wytrzymuje prawa reka, raz sprawdziłem to lew1 mogę zrobić o 2 ruchy wiecej niż praw1.
--> przy wyciskaniu na raz to jest ta dolina że lewa idzie od razu a prawa musi sie meczya na maxa żeby sie wyprostowaa!
Przy treningach na inne partie nie ma ?adnej różnicy na rece.
Tak mi sie wydaje, że może to być od tego że chyba jakiś miesiąc temu coś mi sie stało z jakimo ociegnem na wysokooci 3okcia od strony wewnętrznej (bol jak nie wiem) - zrobiłem 2tyodnie przerwy wtedy
Teraz jeszcze denerwuje mnie jedna strawa z tą praw1 rek1:
--> gdy ćwiczę na biceps ze sztangą to obie ręce są jednakowo silne ale jadę dosyc dużymi ciężarami i czuje jak mi jakieś ociegno albo ?y3a jakoś tak dziwnie przeskakuje! dlatego czasem obwi1zuje tą praw1 reka jakimo bandarzem żeby mi nie przeszkadza3o to dziwne przeskakiwanie tego ścięgna
Co byscie proponowali zrobic, żeby prawa reka w jakimo stopniu dorowna3a lewej