bierz mass xxl treca waniliowy , niebo w gębie a masa przybędzie , tluszczu Przytylem z 56 do 60kg i do teraz mi sie to trzymie
heh przy takiej wadze to nie trudno rosnac na samym zarciu i nie łapać fatu przy szybkim metabolizmie
nawet po najlepszym gainerze nie kontrolując diety urośnie Ci gainr. Muszis zwiedzieć ile masz przyjmować dziennie wegli i le bialka i le tluszczu i uzupełniać dietę odzywkami. Jesli juz pragniesz gainera to mysle ze przystepna cena i bardzo dobra jakość jest za mass xxl. Jesli szkoda Ci kasy naprawe ułóż diete, zaoszczędzisz na odzywce i nawet jak ja kupisz starczy na bardzo dlugo.JA obecnie używam gain bolica i starcza mi naprawdę dlugo. Jedz dużo ryzu, makaronu
ekhm.. czytaj uwaznie: chce zwikeszyc kaloryczność diety gainerem bo nie daje rady pchać w siebie wiecej zarcia..
możesz coś powiedzieć o smaku i rozpuszczalności gainbolicaż
kp se bulka nie pójdzie ci tyle fatu...
chodzi mi raczej o zwiekszenie wegli w diecie , z bialkiem i tluszczami nie mam problemu, dlatego interesuje mnie typowy gainer(max to jakieś 25% bialka), a nie carbo bulk czy bialko
jakieś inne produkty prócz mass xxl'a którego zachwalają nawet ci którzy go na oczy nie wiedzieli czesto? %-)